Kawasaki Dirt Nummerkit

Beställ dina dekaler snabbt och enkelt nedan. 
Fri frakt vid beställning över 2 000 kr

Du kanske också gillar


595,00 kr
Inkl. moms

Snyggt nummerkit till din motocross eller enduro. Unik design framtagen av oss för en personlig look i depån och på banan. Dekalerna är tillverkade av oss och är av högsta kvalitet. Info om våra material och finish hittar du under fliken Material och montering.

I nummerkittet ingår dekaler till:

  • Nummerplåt fram
  • Nummerplåtar sidor

Pris: listas automatiskt efter du valt modell i drop down listan.

Bilden är ett montage, avvikelser kan förekomma. Dekalerna finns till fler modeller än den som visas, se menyval 'Modell'.
Vanliga frågor hittar du under fliken Frågor och svar

Här finner du svar på vanliga frågor. Kontakta oss här om du inte hittar svaret du söker.


Jag hittar inte min modell i menyn, kan ni till fler modeller än de som finns att välja på?
- Ja, vi har till fler modeller. Kontakta oss så får du svar om vi har mallar till just din modell.

Om jag beställer till en enduromodell, får jag dekalen fram anpassad för lyse?
- Ja, om det är lyse original till modellen du valt så får du det.

Kan jag få en bild på hur dekalerna ser ut till min modell före beställning?
- Nej, vi fokuserar på effektiv orderhantering, bra pris och snabba leveranser och kan därför inte skicka korrektur före tryck. Vi anpassar designen så bra som möjligt till just din modell. Lite på oss, vi har gjort detta i över 10 år. :)

Kan jag lägga till en egen logotyp på dekalerna?
- Inga problem, maila oss logotyp i tryckformat och övrig information på info@madestickers.com. Pris beror på hur lång tid vi får lägga på ändringarna, normalt brukar det kosta runt 500:- extra. Du får korrektur för godkännande på detta före tryck.

Kan ni ta fram en unik design efter mina önskemål?
- Ja, i mån av tid men oftast hinner vi hjälpa dig. Pris beror på hur lång tid det tar att ta fram designen, normalt kostar det från 800:- och uppåt.

Jag har gjort fel i min beställning, kan jag ändra?
- Kontakta oss snabbast möjligt. Har vi inte börjat trycka dekalerna så hjälper vi självklart till, men annars är det dessvärre för sent.

Hur lång tid tar det innan jag får mina dekaler?
- Vanligtvis skickar vi din beställning inom 2-5 dagar. Har du beställt något av våra specialmaterial chrome eller glitter så tar det oftast ett par dagar till.

Här finner du information om våra material och finish.


MATERIAL:

Standard:
Vårt standardmaterial är en marknadsledande vinyl framtagen för just motocross och enduro och dess tuffa förhållanden. Den har ett extremt aggressivt klister framtaget för lågenergi plast. Dessutom har vinylen en FLO-teknik, vilket innebär små luftkanaler för snabb och enkel montering utan luftbubblor.

Holographic Chrome:
Detta är i grunden samma material som vårt standardmaterial, med skillnad att dess yta är i chrome. Det innebär att dina dekaler har samma kvalitet, är lika enkla att montera men att de kommer ha en snygg chrome-effekt. All svart och vit färg i dekalerna är solida färger som inte släpper igenom någon chrome-effekt. Övriga färger släpper igenom chrome-effekten olika mycket beroende på hur ljus färgen är. Till exempel ljusblått släpper igenom mer effekt än mörkblått, men båda blir riktigt snygga. Viktigt att veta är att märkesfärgerna inte matchar plastens färg lika bra som vårt standardmaterial gör. De blir något mörkare men får en snygg metallisk effekt. Holographic betyder att det är viss färgskiftning i chrome-effekten. 
Detta är senaste trenden, du kommer helt klart att sticka ut!

Silver Chrome Chrome:
Samma material som Holographich chrome men utan färgskiftningen i chromet. Detta ger en mer stilren look men fortfarande med chrome-effekt vilket är riktigt snyggt!


FINISH:

Standard:
Vi använder som standard ett 15 mil tjockt, högblankt laminat av högsta kvalitet. Laminatet är slitstarkt och används av flera av världens bästa motocross och enduroförare. 

Matt:
Precis samma som standard men med en matt yta istället. Riktigt snyggt och stilrent!

Cosmic Glitter:
Detta material är i grunden också samma laminat som vårt standardmaterial. Skillnaden är att det är stänkt av färgat glitter som skapar en snygg metallic-känsla i dekalerna. En personlig favorit hos oss som ger en riktigt häftig effekt både i kombination med vårt standardmaterial och Holographic Chrome. Vid val av Cosmic Glitter i kombination med vårt standardmaterial så påverkas inte färgerna i dekalerna utan ni får endast den extra glittereffekten.

Kunder som köpt denna produkt köpte också:


Account